FAQ

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

På denne side finder du et overblik over de oftest stillede spørgsmål. Måske du kan få svar på dit? 

Læs venligst herunder, og hvis du ikke finder svaret, er du velkommen til at kontakte: support@mftknitwear.com

 

Hvordan sendes opskrifterne?

Når du køber en opskrift hos My Favourite Things, får du straks efter ordren er gennemført tilsendt en mail med et link til download af opskriften. 

Da opskriften bliver sendt digitalt, er det enormt vigtigt, at du skriver den rigtige mailadresse ved betaling. Dobbelttjek derfor, at de oplysninger du indtaster er korrekte. 

Opskriften er i PDF format.

 

Jeg kan ikke downloade min fil, hvad gør jeg? 

Hvis du oplever problemer med at åbne filen/filerne til din opskrift/opskrifter, så forsøg altid som det første, at åbne den/dem i en anden internetbrowser. Det kan eksempelvis være Google Chrome i stedet for Internet Explorer. Alternativt kan du forsøge fra din computer i stedet for via din tablet/telefon. Problemet ligger ofte i dit software styresystem eller i eventuelle firewalls.
Hvis du fortsat oplever problemer, så kontakt mftknitwear@gmail.com. Du vil få svar hurtigst muligt.

Kan jeg betale med kreditkort?

Ja, det kan du. 

Når du har lagt den/de ønskede opskrift(er) i varekurven, så skal du trykke på CHECK OUT. I punktet CHECK OUT skriver du dine kontaktoplysninger - husk at være opmærksom på at mailadressen er korrekt - og tryk derefter på CONTINUE TO PAYMENT METHOD.

Her kan du vælge, om du vil genneføre betalingen med PayPal eller med kreditkort. 

 

Er det muligt at få hjælp til en opskrift?

Ja. De fleste opskrifter indeholder brugbare links til nyttige hjælpevideoer. Skulle du alligevel være gået i stå, så vil jeg i første omgang anbefale at besøge Kimmie Munkholms side http://kimmiemunkholm.dk/ eller YouTube, hvor der er et hav af gode tutorials til diverse strikketeknikker. Derudover er det oftest rigtig god hjælp at hente i din lokale strikkebutik eller i diverse strikke fora på Facebook. 

Har du et konkret spørgsmål til en opskrift, som du ikke kan finde svar på andetsteds, så er du selvfølgelig velkommen til at sende en mail til

support@mftknitwear.com. Jeg bestræber mig på at svare så hurtigt som muligt, men der må alligevel forventes 48 timers svartid. 

Mails besvares indenfor almindelig kontortid; altså klokken 8-16 på hverdage. Der besvares som udgangspunkt ingen mails efter kl. 16 eller i weekender og på helligdage.

 

Kan jeg bytte min opskrift til et andet sprog?

Hvis du ved en fejl er kommet til at bestille din opskrift på det forkerte sprog, så send en mail til support@mftknitwear.com, så tilsender vi gerne det korrekte sprog til dig. 

 

Jeg mener at have fundet en fejl i opskriften - kan det passe?

Selvom opskrifterne både teststrikkes og korrekturlæses grundigt inden udgivelse, så kan der selvfølgelig ske fejl.

Mener du alligvel, at der er tale om en fejl, så er du meget velkommen til at skrive til support@mftknitwear.com, så fejlen kan blive rettet hurtigst muligt.