FAQ

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

På denne side finder du et overblik over de oftest stillede spørgsmål. Måske du kan få svar på dit? 

Læs venligst herunder, og hvis du ikke finder svaret, er du velkommen til at kontakte: mftknitwear@gmail.com

Hvordan sendes opskrifterne?

Når du køber en opskrift hos My Favourite Things, får du straks efter ordren er gennemført tilsendt en mail med et link til download af opskriften. 

Da opskriften bliver sendt digitalt, er det enormt vigtigt, at du skriver den rigtige mailadresse ved betaling.

Opskriften er i PDF format.

 

Kan jeg betale med kreditkort?

Ja, det kan du.

Når du har lagt den/de ønskede opskrift(er) i varekurven, så skal du trykke på CHECK OUT. I punktet CHECK OUT skriver du dine kontaktoplysninger - husk at være opmærksom på at mailadressen er korrekt - og tryk derefter på CONTINUE TO PAYMENT METHOD.

Her kan du vælge, om du vil genneføre betalingen med PayPal eller med kreditkort.

Er det muligt at få hjælp til en opskrift?

Ja. Alle opskrifter indeholder hjælpevideoer til de anvendte teknikker. Skulle du alligevel være gået i stå, så vil jeg i første omgang anbefale at besøge Kimmie Munkholms side http://kimmiemunkholm.dk/, hvor der er hjælp at hente til de fleste teknikker. Derudover er det oftest rigtig god hjælp at hente i din lokale strikkebutik eller i diverse strikke fora på Facebook. 

Har du et konkret spørgsmål til en opskrift, som du ikke kan finde svar på andetsteds, så er du selvfølgelig velkommen til at sende en mail til mftknitwear@gmail.com. Jeg bestræber mig på at svare så hurtigt som muligt, men der må alligevel forventes 24 timers svartid. 

Jeg mener at have fundet en fejl i opskriften - kan det passe?

Selvom opskrifterne både teststrikkes og korrekturlæses grundigt inden udgivelse, så kan der selvfølgelig ske fejl.

Hvis du alligevel mener at have fundet en fejl i en opskrift, så tjek først punktet 'OPDATERINGER/UPDATES' og se om du har den aktuelle udgave af den givne opskrift.

Mener du alligvel, at der er tale om en fejl, så er du meget velkommen til at skrive til mftknitwear@gmail.com, så fejlen kan blive rettet hurtigst muligt.